KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Mladík podvedl 177 lidí, obral je o půl miliónu korun

Necelé dvě stovky podvodů má na svém kontě devatenáctiletý muž ze Zlína. Prostřednictvím internetu obral důvěřivce bezmála o půl miliónu korun. Ve středu podali kriminalisté z Kroměříže návrh na jeho vzetí do vazby.


Již v květnu obvinili mladíka z podvodu kriminalisté v Kroměříži. Od září roku 2010 nabízel k prodeji pod smyšlenými jmény na internetových bazarových či aukčních portálech různé zboží.

„Většinou se jednalo o elektroniku. Peníze si pak od kupujících nechal předem zasílat na bankovní účty s tím, že následně objednané věci odešle. Zboží ale obvykle zákazníkům nepřišlo,“ sdělila mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová. Jen v několika případech se objednavatelé dočkali balíků s poškozeným či jiným artiklem nižší hodnoty.

„Přesto, že ho kriminalisté před dvěma měsíci z podvodů obvinili, mládenec ve své činnosti pokračoval. Nenapravitelného podvodníka proto zadrželi a trestní stíhání rozšířili. Muž tak celkem spáchal sto sedmdesát sedm skutků a přišel si na více jak čtyři sta padesát tisíc korun. Poškozených však může být mnohem víc,“ řekla Kyšnerová.


(Zdroj: Krimi Zprávy Kroměříž)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín